П'ятниця, 26.04.2024, 01:08

ЗНАННЯ ТА РОЗВИТОК

Головна » 2009 » Черавень » 22 » Новий науково-популярний журнал "ЗНАННЯ ТА РОЗВИТОК"
Новий науково-популярний журнал "ЗНАННЯ ТА РОЗВИТОК"
13:06
Пропонуємо Вашій увазі новий науково-популярний журнал "ЗНАННЯ ТА РОЗВИТОК". Це видання є офіційним вісником ГО "Центр Розитку Людини", котра є засновником даного журналу. Основна концепція та мета створення журналу - надавати достовірні та необхідні знання для розвитку, пізнання та вдосконалення особистості, гармонізації усіх її сфер існування.
Журнал є розвинутим варіантом попереднього видання "Пізнай себе!", однак орієнтованим вже на більш науково підкуту аудиторію, що прагне отримувати науково обґрунтовані відомості та знання.
Тематика даного номеру "Людина як диво". Справді, людина до сьогодні залишається нерозгаданою загадкою для вчених та науковців і ще багато потребує різностороннього підходу у її пізнанні. Можливо, матеріали подані у журналі, допоможуть висвітлити для громадськості найновіші розробки та дослідження у цій галузі. 90% матеріалів журналу є авторськими, що відображають погляди та дослідження провідних науковців, соціальних дослідників а також молодої перспективної молоді, в більшості випадків психологів.

У виданні можна також ознайомитись із ексклюзивними статтями відомого в Україні та за її межами нейрохірурга, психотерапевта та психіатра Андрія Слюсарчука. Статті друкуються вперше в Україні.

Журнал запрошує до співпраці науковців, дослідників та усіх, хто займається розвитком людини. Прохання долучатися до нашої мети і поширювати інформацію в громадськість. Це справді важливо, щоб знизити рівень неосвіченості, до певної міри ілюзорності мас, що є наслідком інформаційного дефіциту.
Тематика наступного номера "Людина та технології". Тематика статей для подання в друк - Людина та комп'ютер, людина та інформація, штучний інтелект, біокомп'ютер, телебачення, мобільний зв'язок в контексті людської діяльності та розвитку.

Щодо придбання та співпраці прошу звертатись:
8 097 3080671
jasen1@i.ua
piznaj.sebe.lviv@gmail.com
icq 413329044
cro.org.ua

Є ще в наявності попередні номери журналу "Пізнай себе!" - №№2,3,5,9,10.
Переглядів: 1752 | Додав: jasen_tm | Теги: ЗНАННЯ ТА РОЗВИТОК | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Категорії розділу
Тренінги Центру [13]
Навчальні проекти Центру [12]
Наукові конференції [1]
Тренінги у Львові та в Україні [6]
Навчальні проекти у Львові та Україні [2]
Заходи та події [6]
Нові книги та журнали [8]
Форма входу
Twitter
Реклама у Львові
Рекламний центр Тріумф
Відвідуваність