П'ятниця, 29.03.2024, 08:10

ЗНАННЯ ТА РОЗВИТОК

Головна » 2009 » Жовтень » 18 » Презентація 15 листопада журналу "ЗНАННЯ ТА РОЗВИТОК"
Презентація 15 листопада журналу "ЗНАННЯ ТА РОЗВИТОК"
22:40

Центр Розвитку Людини

Запрошуємо:

Презентація нового номеру науково-популярного журналу «ЗНАННЯ ТА РОЗВИТОК»

Адреса: м.Львів, вул. Джерельна 69, 2 поверх

15 листопада 2009 р, 12.00

Пропонуємо Вашій увазі новий науково-популярний журнал "ЗНАННЯ ТА РОЗВИТОК". Це видання є офіційним вісником ГО "Центр Розитку Людини", котра є засновником даного журналу. Основна концепція та мета створення журналу - надавати достовірні та необхідні знання для розвитку, пізнання та вдосконалення особистості, гармонізації усіх її сфер існування.
Журнал є розвинутим варіантом попереднього видання "Пізнай себе!", однак орієнтованим вже на більш науково підкуту аудиторію, що прагне отримувати науково обґрунтовані відомості та знання.
Тематика даного номеру "Людина та інформація". У сучасному світі знання та технічні засоби сильно переплелися. Як відомо, технічний прогрес завжди тягне за собою як певні можливості, так і певні загрози. Зокрема, це марне витрачання свого часу перед екранами телевізорів, безцільне блукання всесвітньою мережею, негативний вплив засобів мобільного зв’язку на здоров’я людини. Отже, даний номер і буде присвячений спробам розв’язання цієї нагальної потреби. Чи може втратити людина свої позиції на фоні все більш зростаючої технологізації промисловості та освіти?

90% матеріалів журналу є авторськими, що відображають погляди та дослідження провідних науковців, соціальних дослідників а також молодої перспективної молоді, в більшості випадків психологів.

У виданні можна також ознайомитись із ексклюзивними статтями відомого в Україні та за її межами нейрохірурга, психотерапевта та психіатра Андрія Слюсарчука, зокрема у цьому номері викладенні статті про пам'ять та віртуальну реальність. Статті друкуються вперше в Україні.

Журнал запрошує до співпраці науковців, дослідників та усіх, хто займається розвитком людини. Прохання долучатися до нашої мети і поширювати інформацію в громадськість. Це справді важливо, щоб знизити рівень неосвіченості, до певної міри ілюзорності мас, що є наслідком інформаційного дефіциту.
Тематика наступного номера "Контроль реальності". Тематика статей:  Доля та фатум, Астрологія, Хіромантія, Гадання, Здібності та можливості людини, методи контролю реальності, Сила думки.

Щодо придбання та співпраці прошу звертатись:
8 097 3080671
jasen1@i.ua
piznaj.sebe.lviv@gmail.com
icq 413329044
cro.org.ua

Категорія: Заходи та події | Переглядів: 1474 | Додав: jasen_tm | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 jasen_tm  
0
Дякую усім, хто попри дощ та небажання прийшов на презентацію. Був радий усіх бачити!)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Категорії розділу
Тренінги Центру [13]
Навчальні проекти Центру [12]
Наукові конференції [1]
Тренінги у Львові та в Україні [6]
Навчальні проекти у Львові та Україні [2]
Заходи та події [6]
Нові книги та журнали [8]
Форма входу
Twitter
Реклама у Львові
Рекламний центр Тріумф
Відвідуваність