Середа, 24.04.2024, 23:57

ЗНАННЯ ТА РОЗВИТОК

Головна » 2010 » Лютий » 1 » Тренінги та заходи в лютому 2010
Тренінги та заходи в лютому 2010
22:26

 6  лютого – Діагностика здібностей та талантів

Відбуватиметься діагностика здібностей та талантів в першу чергу підлітків. Незабаром буде потреба у поступленні у вищі навчальні заклади України. Часто виходить так, що дитину неправильно спрямовують і як наслідок – втрачені час (5 років!!) та кошти. Ми подбаємо про те, щоб Ваша дитина реалізувала свої здібності та в процесі майбутньої освіти змогла розкрити свої можливості, ставши щасливою та успішною.

Для запису на діагностику дзвоніть: 097 3080671

 

13  лютого – «Психологія стосунків»

Наближається свято усіх закоханих Валентина. Однак, за сумною статистикою, більше 90% одружених до 20 років розлучаються. Чому проходить кохання і настає розлука? Як зберегти теплоту стосунків, правильно підтримувати взаємопорозуміння, долати можливі проблеми та гармонійно існувати у взаєминах з іншим допоможе розібратися наш тренінг.

Ведучий тренінгу: Зубрицька Ірина.

 

14  лютого – «Клуб сміху»

Під час зустрічей Клубу ми повертаємо собі звичку сміятись природно і спонтанно, як діти.  Це допоможе нам бути впевненими в собі, розкриє наші творчі здібності, поверне власне відчуття свободи. СМІХ - це ЛІКИ, які ЗАВЖДИ З ТОБОЮ!!! Ми пропонуємо Вам цікаву програму, насичену різноманітними іграми, жартами і радісним сміхом. В нашому клубі ми вчимося: БУТИ ЩАСЛИВИМИ!!!.

 

19 лютого  – «Навики комунікативної ефективності»

Вміння спілкуватися, слухати іншу людину та здатність висловити власну думку так, щоб її почули – якість, необхідна у будь-якій сфері діяльності, що передбачає спілкування. На тренінгу можна буде оволодіти сучасними методами впливу на процес спілкування, на співрозмовника, а також дипломатичні навики.

Ведучий тренінгу: Крукеницька Ольга

 

20 лютого  – Ворк-шоп «Близкість та дистанція: передумова зрілих стосунків»

Запрошуючи один одного в стосунки ми часто залишаємося не готовими до цієї зустрічі. Витрачаючи багато часу на «не зустріч» можемо отримувати розчаровання, образу, відторгнення. Цей Work-shop допоможе «по досліджувати» власний особистісний простір і те, що власне ми транслюємо у стосунки, які створюємо довкола себе. Даний досвід може бути цікавим для психологів, психотерапевтів і просто тих, кому цікавим є психологія та власне життя.

Ведучий ворк-шопу: Басюк Олександра

 

26 лютого – тренінг «Психологія обману»

Так вже склалось, що обман став невід’ємним атрибутом сучасного життя. Однак існує спосіб уникнути дезінформації, принаймні, стосовно тих питань, які для вас є дуже важливими. Запрошуємо на тренінг, де ви зможете відпрацювати навики розкриття обману і уникнення дезінформування.

Ведучий тренінгу: Макота Тарас

 

27  лютого – «Антистрес»

Якщо Ви прагнете подолати стрес і навчитися ефективно йому протидіяти, то цей тренінг саме для Вас. Ми пропонуємо навики контролю негативних емоцій, заміни негативних емоційних переживань на позитивні, техніки розслаблення тіла та психіки.

Часто саме сміх може  допомогти нам бути впевненими в собі, розкрити наші творчі здібності, повернути власне відчуття свободи. Давайте сміятись разом!

Ведучий тренінгу: Макота Тарас

 

28  лютого – «Клуб сміху»

Під час зустрічей Клубу ми повертаємо собі звичку сміятись природно і спонтанно, як діти.  Це допоможе нам бути впевненими в собі, розкриє наші творчі здібності, поверне власне відчуття свободи. СМІХ - це ЛІКИ, які ЗАВЖДИ З ТОБОЮ!!! Ми пропонуємо Вам цікаву програму, насичену різноманітними іграми, жартами і радісним сміхом. В нашому клубі ми вчимося: БУТИ ЩАСЛИВИМИ!!!.

 

УВАГА!

Відбувається набір дітей віком 9-11 років у

«Школу молодого лідера»

Якщо Ви бажаєте, щоб Ваша дитина була ще з молодих років більш цілеспрямованою, впевненою в собі, подолала свої страхи та комплекси, була лідером серед однолітків, маєте таку можливість. Адже незалежно від діяльності (науковець, спортсмен, бізнесмен), лідер завжди є першим і перемога дістається саме таким. Зробіть своїх дітей лідерами вже сьогодні.

Заняття відбуваються у групі дітей 1-2 рази на тиждень (за домовленістю)

Для реєстрації в групі дзвоніть: 097 3080671

 

Сенека: «Хто не знає, в яку гавань пливе, для того немає попутного вітру»

 

 

Пропозиція до співпраці:

Запрошуємо до співпраці психологів та тренерів. Ми пропонуємо вам допомогу в організації та проведенні тренінгів, у підготовці та апробуванні програми тренінгу.

 

Спецпропозиція для студентів-психологів. Студенти психологічних спеціальностей, які один раз пройшли тренінг, наступний з цієї ж теми можуть уже проходити в якості волонтерів безкоштовно, напрацьовуючи під пильним керівництвом власні навики та здобувати досвід.

 

Наш Сайт : piznajsebe.at.ua

 

 

 

Тренінги та зустрічі Центру Розвитку Людини проводяться за адресою:

м. Львів,  вул. Федьковича 34/2

Попередній запис та  інформація за телефонами:

(032)- 237-29-39;  067- 676 - 0777;  093- 771- 6671 - Тетяна;

                                 063-178 - 7532;   097- 308 - 0671 - Тарас

Категорія: Тренінги Центру | Переглядів: 1430 | Додав: jasen_tm | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Категорії розділу
Тренінги Центру [13]
Навчальні проекти Центру [12]
Наукові конференції [1]
Тренінги у Львові та в Україні [6]
Навчальні проекти у Львові та Україні [2]
Заходи та події [6]
Нові книги та журнали [8]
Форма входу
Twitter
Реклама у Львові
Рекламний центр Тріумф
Відвідуваність