П'ятниця, 26.04.2024, 05:31

ЗНАННЯ ТА РОЗВИТОК

Головна » 2010 » Березень » 4 » Місць березень - в Новий рік з новими навиками!
Місць березень - в Новий рік з новими навиками!
10:42
В старій традиції саме березень був початком Нового Року. Проходить зима, а з нею зимова депресія, і всі вже прагнуть нових знаннь, нових вражень та знайомств. Центр Розвитку Людини пропонує саме для Вас багато різних навчально-освітніх та розважальних заходів! Приєднуйтесь!!!!

Діагностика здібностей та талантів

Відбуватиметься діагностика здібностей та талантів в першу чергу підлітків. Незабаром буде потреба у поступленні у вищі навчальні заклади України. Часто виходить так, що дитину неправильно спрямовують і як наслідок – втрачені час (5 років!!) та кошти. Ми подбаємо про те, щоб Ваша дитина реалізувала свої здібності та в процесі майбутньої освіти змогла розкрити свої можливості, ставши щасливою та успішною.

Для запису на діагностику дзвоніть: 097 3080671

 

Відбувається набір дітей віком 9-11 років у

«Школу молодого лідера», щосуботи 11.00

Якщо Ви бажаєте, щоб Ваша дитина була ще з молодих років більш цілеспрямованою, впевненою в собі, подолала свої страхи та комплекси, була лідером серед однолітків, маєте таку можливість. Адже незалежно від діяльності (науковець, спортсмен, бізнесмен), лідер завжди є першим і перемога дістається саме таким. Зробіть своїх дітей лідерами вже сьогодні.

Для реєстрації в групі дзвоніть: 097 3080671

 

Щонеділі (7, 14, 21, 28 березня) 14.00

«Клуб сміху»

Під час зустрічей Клубу ми повертаємо собі звичку сміятись природно і спонтанно, як діти.  Це допоможе нам бути впевненими в собі, розкриє наші творчі здібності, поверне власне відчуття свободи. СМІХ - це ЛІКИ, які ЗАВЖДИ З ТОБОЮ!!! Ми пропонуємо Вам цікаву програму, насичену різноманітними іграми, жартами і радісним сміхом. В нашому клубі ми вчимося: БУТИ ЩАСЛИВИМИ!!!.

Головний ведучий: Макота Тарас

Ціна –50 грн (для студентів д.ф.н. – 30 грн)

 

7  березня – «Я жінка…» 10.00

 

8  березня – «Психологія стосунків»

Наближається свято жіночності. Однак, за сумною статистикою 90% психологічних проблем у жінок пов’язані з нещасним коханням. Чому проходить кохання і настає розлука? Як зберегти теплоту стосунків, правильно підтримувати взаємопорозуміння, долати можливі проблеми та гармонійно існувати у взаєминах з іншим допоможе розібратися наш тренінг.

Ведучий тренінгу: Зубрицька Ірина.

Ціна – 100 грн (для студентів д.ф.н. – 60 грн)

 

13  березня – «Арт-терапія», 14.00

Ви хочете пізнати свої емоції та почуття методом віддзеркалення їх з паперу? Тоді запрошуємо вас на ворк-шоп арт-терапії, що включає в себе: розширення власного простору та потенціалу; Я і моє ім’я; Піар метод; та відкриття власного вже існуючого підприємницького потенціалу.

Проводить Фінашина Олена

Ціга – 60 грн (для студентів д.ф.н. – 40 грн)

 

14  березня – «Я чоловік…» 10.00

 

20 березня – тренінг «Психологія обману», 14.00

Так вже склалось, що обман став невід’ємним атрибутом сучасного життя. Однак існує спосіб уникнути дезінформації, принаймні, стосовно тих питань, які для вас є дуже важливими. Запрошуємо на тренінг, де ви зможете відпрацювати навики розкриття обману і уникнення дезінформування.

Ведучий тренінгу: Макота Тарас

Ціна – 100 грн (для студентів д.ф.н. – 60 грн)

 

21  березня – «Ми…» 10.00

 

25 березня – тренінг «Тренінг міжособистісної чуттєвості», 17.00

Тренінг допоможе Вам набути здатності передбачати думки, почуття і поведінку іншої людини, розвивати вміння сприймати, розуміти, запам’ятовувати і структурувати соціально-психологічні характеристики інших людей і на основі цього прогнозувати їх поведінку, діяльність і використовувати це у своїй практичній діяльності та повсякденному житті.

Тренінг міжособистісної чуттєвості сприяє збагаченню власного психологічного досвіду, допомагає не тільки усвідомити та відчути закономірності функціонування людської психіки, але і навчитися активно взаємодіяти та впливати на психіку іншої особистості, враховуючи її потенційні, вікові та індивідуальні психологічні особливості, прогнозувати її поведінку та вчинки тощо.

В результаті участі у тренінгу учасники дістають можливість реально побачити себе зі сторони і зорієнтуватися у власному досвіді спілкування, що є необхідною передумовою і складовою розвитку психологічної компетентності у міжособистісних взаєминах. Тренінг впливає на формування стійкого позитивного настановлення на іншу людину та здатність до емоційної ідентифікації, розвиває моральну самосвідомість і саморегуляцію.

Ведучий тренінгу: Сікорська Леся

Ціна – 100 грн (для студентів д.ф.н. – 60 грн)

 

27  березня – «Антистрес»

Якщо Ви прагнете подолати стрес і навчитися ефективно йому протидіяти, то цей тренінг саме для Вас. Ми пропонуємо навики контролю негативних емоцій, заміни негативних емоційних переживань на позитивні, техніки розслаблення тіла та психіки.

На тренінгу ви оволодієте настпними навиками:
1. Глибоко розслабляти своє тіло, що дасть можливість покращити здоровя, сон, мисленнєві можливості, імунітет.
2. Контролювати різні групи мязів
3. Довільно змінювати емоційні переживання спогадів, заміняти негативні позитивними
4. У проблемних та стресових ситуаціях поводитись більш впевнено, адекватно, більш досконало.
5. Позбутися хвилювання, страху, неприємних переживань.
6. Виробити навики швидкої зміни та виклику потрібного стану.

Ведучий тренінгу: Макота Тарас

Ціна – 100 грн (для студентів д.ф.н. – 60 грн)

 

УВАГА! НОВІ ПРОЕКТИ!!!!

 

8 БЕРЕЗНЯ 18.00

БЕЗКОШТОВНА ПРЕЗЕНТАЦІЯ!!!!

 

Акторська майстерність

"Театр це життя, ….” Відповідно  відомої цитати, відразу ж можна сказати, що і життя в певній мірі це театр. На групових та індивідуальних заняттях ви дізнаєтеся про себе те що досі не знали. За  бажанням учасників, на вибір складається індивідуальна програма по акторській майстерності.(театральне мистецтво) На базі синтезу театрально-сценічних видів мистецтв:  сценічна мова,ораторське мистецтво,сценічний рух, психо - фізичні тренажі, теорія,а також  лялькова справа та театральна анімація.

Підготовка абітурієнтів до вступних іспитів.                        

 (за попереднім записом)

Вивчення та ознайомлення з етюдом , сценкою(одинарні , парні, групові); монологом, діалогом, вихід  та  контроль  емоцій, психологічний розбір персонажа, п’єси, дії, вистави.

І це ще не все.                                                     

(змінний зручний одяг, вік необмежений)

Попередній запис в групу за тел. 097 228 40 42, 063 776 40 02 Юрій

 

13 БЕРЕЗНЯ 18.30

БЕЗКОШТОВНА ПРЕЗЕНТАЦІЯ!!!!

Пантоміма

 

"Коли він сміється чи плаче його не чути, а тисячі очей не можуть від нього відірвати свій погляд в тишині.”                                                                               (про  Марселя Марсо)

Володіння своїм тілом,тими м’язами ,які не задію валися у вашому повсякденному житті. Гнучкість та пластичність, заповільнення  роботи опорною - рухового апарату тіла, детальний розбір імпульсів та пунктирів. Ваше тіло може стати гнучким мов гума або протилежно до цього стану навпаки механічнокібернізованим. Стретчінг  проводиться обов’язково. Також  ви ознайомитесь практично з вправами на балансування і рівновагу. Окремо робота над  мімікою обличчя.

Запам’ятайте всі ваші уявлення можуть втілитися за допомогою вашого тіла та розуму.  (зручний прилягаючий одяг, вік необмежений)

 

Попередній запис в групу за тел. 097 228 40 42, 063 776 40 02       Юрій

 

Наш Сайт : piznajsebe.at.ua

 

 

 

Тренінги та зустрічі Центру Розвитку Людини проводяться за адресою:

м. Львів,  вул. Федьковича 34/2

Попередній запис та  інформація за телефонами:

(032)- 237-29-39;  067- 676 - 0777;  093- 771- 6671 - Тетяна;

                                 063-178 - 7532;   097- 308 - 0671 - Тарас

Категорія: Тренінги Центру | Переглядів: 2348 | Додав: jasen_tm | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Категорії розділу
Тренінги Центру [13]
Навчальні проекти Центру [12]
Наукові конференції [1]
Тренінги у Львові та в Україні [6]
Навчальні проекти у Львові та Україні [2]
Заходи та події [6]
Нові книги та журнали [8]
Форма входу
Twitter
Реклама у Львові
Рекламний центр Тріумф
Відвідуваність