П'ятниця, 26.04.2024, 19:33

ЗНАННЯ ТА РОЗВИТОК

Головна » 2011 » Травень » 9 » Навчально-освітній табір «Пізнай себе! 2011: Інтенсив»
Навчально-освітній табір «Пізнай себе! 2011: Інтенсив»
00:02


Навчально-освітній табір «Пізнай себе! 2011: Інтенсив»

Ось і пройшов черговий довгоочікуваний табір «Пізнай себе! 2011». З різних куточків України з’їхалось близько 40-ка людей! Серед яких були й істинні патріоти табору, які приїхали на це захід вже не вперше. Протягом 4-х днів учасники табору проявили свою талановитість, творчість, активність, зацікавленість та велике прагненням до розвитку, пізнання себе та інших!


Інтенсив - програма психологічного табору складалась на основі Школи практичної психології DIEC, яка включала в себе чотири модулі: Інтелект, Емоції, Спілкування, Розвиток. Мета такого заходу була розрахована на те, щоб запустити механізм постійного розвитку (самонавчання) учасників вже і після закінчення навчально-освітнього табору, ознайомлення з психологічними навиками самодопомоги, вправами для особистісного розвитку та підвищення компетентності учасників у психології загалом.

Також в програмі табору були проведені  тренінги арт-терапії (Олена Фінашина), танцювальна терапії (Роксолана Ортинська), гештальт-психології (Олександра Басюк). Організатори табору: практичні психологи Макота Тарас, Фінашина Олена та студентка практичної психології Матляк Анна.

«Пізнай себе!» - це чудова можливість поєднати відпочинок, розваги з навчанням!

Приємно усвідомлювати успішні результати організації табору, які підтверджують приємні відгуки деяких учасників табору:

 

Анна Дякова

Табір "Пізнай себе 2011" - це те, чого я потребувала. Я змогла відвідати один з кращих заходів в своєму житті за останній час. Ця подія дала можливість знайти гармонію в собі, відродити емоції, враження, переживання. Отримала величезний позитивний заряд, безцінні знання, цікавий досвід і звичайно нових друзів. Атмосфера, котру переповнював табір була фантастичною, яскравою, творчою, дружньою, такою, котру тяжко описати словами! Організатори змогли зібрати настільки творчих, позитивних, цілеспрямованих людей, особистостей і змогли зблизити нас, поєднати наші ресурси та енергетику, котра переповнювала нас і передавалась кожному. Ми стали командою, кожен з нас був доповненням і натхненником, кожен зміг почерпнути саме те, за чим приїхав! Величезне дякую організаторам, учасникам, за все, що я отримала. Це величезний здобуток. З нетерпінням чекатиму повторення такого заходу!

 

Марта Шевців 

Пізнайко FOX представляє, тільки в найкращих кінотеатрах країни, незабутній екшн "ЗаКоН ВОЛОШКИ"... Не розумієш, про що йдеться? Тоді приїжджай в Більшівці і в тебе з*явиться своя історія. Табір "Пізнай себе!"- це 168 годин незабутніх вражень, творчий колектив, нові знайомства, захоплюючі тренінги, індивідуальний підхід до кожного...все це чекає саме на Тебе!...не прогав свій шанс:)


Михайлова Тетяна


Свята травневі й валізка готова.
«Анумо, всі гайда до Львова!
Ну а зі Львова – у Більшівці,
Дні щоб провести весело ці!
Тобто, корисно провести час»,-
Так закликав нас Макота Тарас.
Зранку – побудка, руханка зранку,
Тренінги після смачного сніданку.
Гештальт-психологія, арт-терапія,
Пам'ять, емоції, нові події..!
А потім, щоразу, «тиша нічна»,
Якось раптово завжди вона.
Друзі та посмішки, враження нові,
Табір, направду, вийшов чудовий!
Знову життя переповнює вкрай.
Щодня, щохвилини себе пізнавай!!

 

Володимир Яців

Я отримав можливість розкрити свої здібності, проявити таланти та зрозуміти, як сприймають мене  оточуючі. А ще, завів чимало цікавих нових друзів, з якими продовжую спілкуватись і після табору. Загалом я отримав змогу пізнати самого себе з іншої сторони, навчився новому, спробував змінити себе на краще.

Табір цікавий своїми тренінгами, як от, наприклад, арт та танцювальна – терапії. Тобі не потрібно бути художником чи майстерним танцівником.  Навіть ті, хто ніколи не любили малювати, під кінець тренування змінюють своє відношення до цієї справи.

Неодмінно приїду наступного року!


Марія Скочиліс

Цієї весни я вдруге  їздила у навчально - освітній табір «Пізнай себе». Ця поїздка дала мені багато нових вражень, позитивних емоцій, навиків спілкування, та нових знань. Я мала змогу познайомитись з багатьма цікавими людьми, дізнатись багато нової інформації, продемонструвати власні таланти, та просто гарно відпочити. Дружній колектив, гарна організація, комфортні умови та цікаві тренінги, дозволили мені дійсно пізнати себе. Це були незабутні чотири дні з мого життя. Переглядаючи фото я посміхаюсь, і згадую багато приємних моментів. Мені сподобалось! Хочу ще раз подякувати організаторам, та з нетерпінням очікую наступного табору.


Олександр Петранговський

В таборі все було чудово, мені все сподобалось, особливо Данц-терапія, після якої відчував себе так класно, Арт-терапія, настільки все гармонізувало в моєму житті, що я і досі відчуваю її результат. Рефремінг - це суперова штука, а  розмови на психології також зробили свою магічну справу.
Організовано було все дуже круто, на цьому таборі можна зрозуміти, що можливості людини безмежні, та багатогранні, як казав Тарас під час гри в "МАФІЮ" - може зробимо "супермена".
Всім дуже дякую: Тарасу, Олені, Роксолані, Ані..... і всім-всім,  хто приймав участь у проведенні табору:)




Категорія: Навчальні проекти Центру | Переглядів: 1736 | Додав: Анка | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Категорії розділу
Тренінги Центру [13]
Навчальні проекти Центру [12]
Наукові конференції [1]
Тренінги у Львові та в Україні [6]
Навчальні проекти у Львові та Україні [2]
Заходи та події [6]
Нові книги та журнали [8]
Форма входу
Twitter
Реклама у Львові
Рекламний центр Тріумф
Відвідуваність